fbpx

Verbeter de huid van binnen én buiten met CRAITH LAB

craith lab

Bij huidverzorging denken we al vaak aan anti-aging. Zo bestaan er allerlei merken die beloven de huid jong te houden. Ze zijn gericht op huidverbetering van binnenuit. Maar huidveroudering wordt ook beïnvloed door invloeden van buitenaf. Toch zijn er maar weinig gezichtsverzorgingsproducten die hier een oplossing voor bieden. De producten van CRAITH LAB brengen daar verandering in. Daarom zijn we bij O'vita ook erg trots dat we als een van de eersten uit de regio exclusief met dit merk mogen werken.

Wat is CRAITH LAB?

De huidverzorgingsproducten van CRAITH LAB zijn gebaseerd op anti-aging en epigenetica. Het beschermen van de huidbarrière staat hierin centraal. Epigenetica is de wetenschap die zich verdiept in de toenemende vervuiling van de huid door invloeden van buitenaf. Dus niet huidveroudering en dus verandering van binnenuit, staat centraal, maar juist de negatieve invloed van het klimaat is de focus. Deze wetenschap toont aan dat het milieu veel vervelende gevolgen kan hebben voor de huid. Een mindere weerstand zorgt er bijvoorbeeld voor dat de barrière van de huid verzwakt. Dit kan allerlei gevolgen hebben. Denk hierbij aan een vlekkerige of grauwe huid, rimpels, ontstekingen of pigmentvlekken. De producten van CRAITH LAB zijn dus zo ontwerpen dat ze niet alleen huidveroudering van binnenuit tegengaan, maar ook van buitenaf. Nog nooit was een merk zo vernieuwend en resultaatgericht als CRAITH LAB. Het merk is momenteel te onderscheiden in drie verschillende lijnen, namelijk de BLUE LINE, BLAKC LINE en GOLD LINE.

BLUE LINE

Bij de jonge huid is er vaak sprake van een uit balans geraakte vocht- en vetbalans. De producten uit de BLUE LINE zijn hier speciaal voor ontwikkeld. Ze bevatten doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer kort termijn maximaal resultaat geven. Ze zorgen voor een duidelijke versterking van het afweersysteem van de huid. Doordat de producten de vocht- en vetbalans herstellen merk je snel dat de huid minder droog en gevoelig is. Dit maakt dat de BLUE LINE producten niet alleen zeer geschikt zijn voor de jonge huid, maar ook voor een gestreste volwassen huid.

BLACK LINE

Waar de BLIE LINE is ontworpen voor de jonge huid, is de BLACK LINE speciaal ontwikkeld voor de al wat oudere huid. Anti-aging staat hier dan ook centraal. Maar wat de lijn helemaal bijzonder maakt is het feit dat het zich kenmerkt als de 'makkelijke' lijn. Waarom? Omdat er maar gebruikt wordt gemaakt van één product. Je hoeft dus niet meer te smeren met tientallen verschillende crèmes en serums. De lijn zet zich in op twee specifieke gebieden. Als eerste beschermt het product de huid tegen milieu-invloeden, als tweede richt het zich op anti-aging, waarbij collageen en fruitzuren de huidverjonging en huidversteviging verbeteren. Dit alles maakt de huidbarrière sterker, waardoor invloeden van buitenaf bijna geen kans meer maken om de huid binnen te dringen.

GOLD LINE

De GOLD LINE is voor iedereen die van een intensieve huidverzorging houdt en is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende man en vrouw. Het doel van deze lijn is het beschermen van de huidbarrière, het stimuleren van huidverjonging en het zet vol in op celcommunicatie en epigenetica. In andere woorden betekent dit het behouden van een rimpelloze huid. De GOLD LINE is geschikt voor iedereen die zijn of haar huid op de best mogelijke manier wil verzorgen.

Persoonlijk advies

Ben jij net zo enthousiast over CRAITH LAB als wij, maar weet je niet goed welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Geen zorgen, met meer dan 25 jaar ervaring en het blijven volgen van diverse trainingen zijn we bij O'vita gespecialiseerd in het behandelen van uiteenlopende huidproblemen. Kom dus gerust langs voor een Meet & Treat en een kop koffie en dan kunnen we samen kijken welke behandeling het beste bij jouw huid past.

Deel dit artikel: