fbpx

Over mij

’Het mooiste van mijn vak? Anderen blij maken!’

Huidverbetering behelst meer dan alleen het verkrijgen van een zuivere huid. Er zit gevoel achter; positief of negatief. Dat begrijpt huidspecialist Adriënne Dekkers van O’vita maar al te goed. Want een mooie huid krijg je niet vanzelf, maar je moet er tijd en energie in investeren. En dat is nu juist waar Adriënne graag bij wil helpen.

De basis: een mooie huid vol zelfvertrouwen

In 1990 startte ik met de opleiding tot schoonheidsspecialist, het nog mooier maken van mijn klanten was destijds het doel. Door de jaren heen, mede omdat ik zelf ouder werd , werd ik steeds nieuwsgieriger naar huidproblemen en vooral het zoeken naar een oplossing. Verzorgingsproducten spelen daarbij een belangrijke rol en daarom ben ik mezelf sinds 2010 gaan specialiseren in huidverbetering.

Zoeken naar een oplossing

Het vinden van doelgerichte merken en het volgen van trainingen werkte mijn interesse nog meer en ik constateerde dat veel klanten al van alles hadden geprobeerd maar niets hielp. En daar wil ik de klant graag bij helpen, het zoeken naar een oplossing want je huidprobleem komt ergens vandaan.

Waar te beginnen

We beginnen bij de basis; het doorlopen van een vragenlijst geeft mij vaak voldoende inzicht in wat er verbeterd kan worden maar altijd in kleine stapjes. Voor mij is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in mijn visie en samen komen we dan heel ver.

Een goed advies

‘Om tot langdurige huidverbetering te komen, geef ik ook altijd advies mee’, vervolgt Adriënne. ‘Dat vind ik belangrijk, want anders kom je niet tot een structurele oplossing. Voor mijn merken kan ik voor 100% de handen in het vuur steken. Huidverbetering is voor iedereen mogelijk, als we maar samenwerken.’

Het mooiste van mijn vak

‘Toen ik me meer ging verdiepen in huidverbetering, ben ik dan ook met nieuwe merken gaan werken. Dit zijn merken die producten maken van natuurlijke ingrediënten, vrij van toevoegingen. Craith LAB en Team Dr. Joseph zijn kleine familiebedrijven, maar met een enorm positieve impact in de markt. Ik vind het prachtig om te werken met producten waarvan ik weet waar ze vandaan komen en hoe ze werken. Op die manier kan ik echt achter mijn advies staan en de klant helpen. Want dat is per slot van rekening het mooiste onderdeel van mijn vak: dat je iemand steeds weer wat zelfverzekerder mag zien worden.’

Binnenkijken bij O'vita