fbpx

Peeling als voorjaarsschoonmaak voor je huid!

peeling

Als je last hebt van huidproblemen, dan is dat natuurlijk vervelend. Of je nu last hebt van onzuiverheden, droge plekjes of de eerste tekenen van huidveroudering, veel liever geniet je van een egale en gave huid. De belangrijkste ingrediënten daarvoor, zijn tijd en aandacht. Tijd om aan de verzorging te besteden, en aandacht van iemand met kennis van zaken!

Een mooiere huid

Wanneer je een drukbezet leven hebt, kan je huidverzorging nog wel eens op een laag pitje komen te staan, ook al wil je best een wat mooiere huid. 's Avonds verwijder je vluchtig je make-up met een doekje, en smeert een crème. Zaken als reinigen, exfoliëren of maskers schieten er door jouw drukke programma gauw bij in. Toch kan dat verstopte poriën, oneffenheden of een vochtarme huid tot gevolg hebben.

Grote voorjaarsschoonmaak

Om te werken aan huidverbetering, kan het prettig zijn een 'grote voorjaarsschoonmaak' te houden. Hoe je dat doet? Dat kan door middel van een peeling! Peelings zijn al snel zeer populair geworden in de beautybranche, en met een reden. Deze behandeling kan worden ingezet tegen rimpels, pigmentvlekken en andere ontsieringen, zonder ongemak of hersteltijd. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de eigen krachten van de huid om zichzelf te verzorgen en te herstellen.

Een peeling

Bij O'vita maken we gebruik van de Piura Bio Peeling. Het uitgangspunt van deze peeling is de huid te ondersteunen bij dat krachtige zelfherstellende vermogen. De biopeeling is een dieptereiniging op basis van kruiden. De natuurlijke bestanddelen zetten een peelingproces in werking, waardoor het celmetabolisme wordt gereactiveerd. Dat wil zeggen dat dode huidcellen van het oppervlak worden verwijderd terwijl de celdeling en celvernieuwing wordt gestimuleerd.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt de huid vervolgens diep gehydrateerd, zodat de huid een jeugdige uitstraling terugkrijgt. Ook wordt de huid zachter, sterker en steviger. Naast het verwijderen van onzuiverheden, normaliseert een peeling ook de overmatige talgproductie. Dat komt doordat de huid gezuiverd is en poriën kunnen vernauwen. Verder wordt het melanineproces afgeremd, waardoor pigmentvlekken vervagen en de teint stralender en egaler wordt. Maar omdat het geen agressieve peeling is, krijg je geen last van overmatige roodheid of vervellen.

In kuurverband

De Piura Bio Peeling geeft na één behandeling al een mooi resultaat, maar in een kuurverband wordt dat resultaat versterkt. Na een kuur, bestaande uit zo'n drie tot vier behandelingen met intervallen van minstens zeven dagen, zul je merken dat ouderdomsvlekken minder worden en dat je een mooiere teint krijgt!

Benieuwd?

Ben je benieuwd geworden naar een Piura Bio Peeling, of naar een andere huidverbeterende behandeling die we bij O'vita aanbieden? Met meer dan 25 jaar ervaring en het blijven volgen van diverse trainingen zijn we gespecialiseerd in het behandelen van uiteenlopende huidklachten of -problemen. Samen bespreken we jouw wensen en doelen, en laten je zien dat al na één behandeling mooie resultaten zijn te behalen. Maak kennis met mij middels de Meet & Treat, of kom binnenlopen voor een kopje koffie en wat informatie! Je bent van harte welkom!

Deel dit artikel: