fbpx

Ontspan met een Hammam-behandeling!

hammam

Voor velen zit de zomervakantie er alweer op en slaat de (werk)stress weer toe. Misschien heb je de vakantie zelfs geheel overgeslagen dit jaar en kun je wel wat extra ontspanning gebruiken. In dat geval is een ontspannende Hammam-behandeling iets voor jou! Deze massagevorm is namelijk een weldaad voor lichaam en geest. Je dompelt jezelf onder in oosterse luxe met een ontspannende lichaamsbehandeling bij O'vita.

Hamman

Hammam is van oorsprong een traditioneel oosters badhuis, gebaseerd op de Romeinse manier van baden. Tegenwoordig is Hammam een ontspannende wellnesservaring waarbij een reiningsritueel wordt gecombineerd met een scrub en massage. De behandelingen vinden gebruikelijk plaats in een verwarmde ruimte gevuld met stoom, vergelijkbaar met een Turks stoombad dus.

Ervaringen

Bij O'vita bieden we drie verschillende Hammam-ervaringen. Zo kun je gaan voor traditioneel met een lichaamsscrub, zeepritueel met speciale zeepzak en olijfolie en een hoofdhuidmassage. Wil je meer ontspanning, ga dan voor de Relax Hammam-behandeling. Deze bestaat naast de staandaardbehandeling uit een lichaamsmassage met olijfolie. En wil je echt helemaal tot rust komen, kies dan de O'vita Hammam voor al het bovenstaande plus een volledige olie-massage.

Jouw comfort voorop

Jouw comfort staat voorop tijdens de behandeling. Je wordt daarom voorzien van een warm welkom en krijgt alle tijd om je rustig om te kleden en te wennen aan de warmte in de behandelruimte. Vervolgens neem je plaats op een verwarmde marmeren plaat. Je lichaam wordt overgoten met warm water, zodat je spieren zich helemaal ontspannen. Met een scrubhandschoen krijgt je huid een uitgebreide scrub, zodat overtollig vuil, talg en dode huidcellen plaatsmaken voor een betere stofwisseling. Daarna smeren we je van top tot teen in met schuim op basis van olijfolie, waardoor je lichaam schoon en zijdezacht aanvoelt. Als kers op de taart krijg je nog een heerlijk ontspannende massage.

Verzorging voor de huid

Hammam heeft niet alleen een kalmerende werking, maar wordt ook ingezet als beautybehandeling vanwege de voordelen voor je huid. Tijdens de behandeling wordt namelijk gebruikgemaakt van hoogwaardige huidproducten die jouw huid weer een mooie, gezonde gloed geven. Dankzij de verkwikkende ingrediënten wordt het lichaam niet alleen grondig gereinigd en verzorgd, maar kun je je weer even helemaal opladen. Je voelt je weer fris en vol nieuwe energie. Een boost voor je lichamelijke én geestelijke welzijn, dus.

Even bijkomen

Na de behandeling krijg je de gelegenheid om even rustig bij te komen met een verse kop koffie of kruidenthee. Geniet na met traditioneel Turks fruit, terwijl de nieuwe energie weer door je lijf stroomt. Zo goed heb je je in tijden niet gevoeld! Geef jezelf daarom een Hammam-behandeling cadeau om weer een intense rust vanbinnen en van buiten te ervaren. Wil je weten welke behandeling bij O'vita het meest geschikt is? Wij ontvangen je graag in onze salon om je van een persoonlijk advies te voorzien en je van top tot teen in de watten te leggen.

Deel dit artikel: