fbpx

A/N/G Skincare

A/N/G Skincare

Anouk (de eigenaaresse van A/N/G) concentreert zich altijd op hoe de huid het beste kan worden verzorgd met hoogwaardige mengsels van natuurlijke, organische actieve stoffen die zacht maar zeer effectief zijn.

Medische Experts

De producten van A/N/G zijn ontwikkeld in samenwerking met een team van Zwitserse medische experts. Deze nauwe samenwerking resulteerde in de unieke A/N/G-blend, die aansluit bij de waarden van het merk: gecertificeerde natuurlijke en veganistische formuleringen met een grote werkzaamheid.

De producten zijn gebaseerd op klinisch bewezen actieve ingrediënten en een formulering die de afgifte van de actieve ingrediënten maximaliseert.

Plantaardige bronnen

Het A/N/G-mengsel is afgeleid van geselecteerde plantaardige bronnen met een natuurlijk voorkomen van actieve moleculen. De actieve fractie wordt geëxtraheerd en gestandaardiseerd om de volledige potentie van de plant te benutten.

Innovatieve formules

Innovatieve formules met meerdere voordelen De hero-producten zijn allemaal ontwikkeld met multifunctionele eigenschappen, zodat de lijn compact kan blijven zonder concessies te doen aan de resultaten. Neem bijvoorbeeld onze innovatieve reiniger. Het reinigt niet alleen je huid diep, het dient ook als een snelle en effectieve oogmake-up remover en kan worden gebruikt als een zuiverend masker als je het 10-15 minuten laat zitten.

Waarom drie producten kopen als deze held alles kan?

Deel dit artikel:

Gerelateerd