fbpx

Een geurige beleving voor jouw huid met Team Dr. Joseph!

team dr joseph

Een mooie huid is veel meer dan het ontbreken van pukkeltjes en ontsieringen. Een mooie huid bestaat ook uit goede verzorging van binnenuit waardoor de huid kan stralen. En wat daarvoor precies nodig is, dat kan verschillen van persoon tot persoon. Want geen huid is hetzelfde, maar het kan lastig zijn de verschillende huidtypes van elkaar te onderscheiden. En dat is heel begrijpelijk!

Verschillende huidtypes

Bij het indelen van de verschillende huidtypes, kan er in ieder geval gekeken worden naar de hoeveelheid vet en vocht die in de huid aanwezig is, en hoe het huidoppervlak eruit ziet. Een vette huid voelt ook daadwerkelijk vettig aan, zijn de poriën vergroot en glanst de huid. Een droge huid heeft juist een fijne structuur, met niet zo zichtbare poriën. Vaak voelt deze huid trekkerig en kan het schilferig ogen. Een gecombineerde huid heeft zowel droge als vette delen in het gezicht. Ook kun je een meer of minder gevoelige huid hebben. Wanneer de huid gevoelig is, reageert deze veel sterker op invloeden van buitenaf.

Huidconditie

Naast je huidtype, kan er ook gekeken worden naar je huidconditie. Want ook een vette huid kan vochtarm zijn, en een droge huid hoeft dat niet perse te zijn. Het huidtype wordt je mee geboren, maar je huidconditie is afhankelijk van de omstandigheden. Om jouw huid zo mooi mogelijk te maken, dient er rekening gehouden te worden met zowel het huidtype als de huidconditie. Daar houden we bij O'vita graag rekening mee. Zo bieden we de uitgebreide gezichtsbehandeling van Team Dr. Joseph aan die de huid een oppepper geeft, waarbij we altijd eerst starten met een huidanalyse.

Een echte beleving

Deze huidanalyse helpt bij het gericht verzorgen van jouw soort huid, maar de behandeling geeft daarnaast ook een heerlijk wellnessgevoel. De Team Dr. Joseph behandeling is echt een beleving, mede door de rijke en natuurlijke geuren van bloemen en planten. Team Dr. Joseph is namelijk een merk uit Zuid-Tirol dat graag twee werelden bij elkaar brengt: de oude wijsheid van volksgeneeskunde en de laatste wetenschappelijke inzichten. Hierbij maken ze gebruik van de puurste stoffen en verfijnde technologie, om op die manier het natuurlijke evenwicht van de huid te herstellen.

De behandeling

De behandeling start, zoals gezegd, met een huidanalyse. Vervolgens wordt de intensieve behandeling afgestemd op jouw huidbehoeften. Daarbij worden de wenkbrauwen in model gebracht en krijg je een stimulerende lymfemassage, wat de doorbloeding bevordert. Ook brengen we heerlijk warme kruidencompressen aan en maken we gebruik van een peeling. Dit verwijdert oude huidcellen en wakkert de nieuwe celvorming aan. Wat de behandeling echt uniek maakt, zijn de kruidenstempels. Dit is een katoenen doek gevuld met kruiden. Deze doek wordt opgewarmd door middel van stoom, en hiermee wordt je licht gemasseerd.

Huidspecifiek advies

Niet alleen kom je heerlijk tot rust en is de behandeling een geurige en luxe beleving, ook kunnen we je huidspecifiek advies geven over wat je zelf thuis kunt gebruiken en doen om de huid optimaal te verzorgen. Ben je benieuwd geworden naar een gezichtsbehandeling met huidanalyse, of naar een andere behandeling die we bij O'vita aanbieden? Met meer dan 25 jaar ervaring en het blijven volgen van diverse trainingen zijn we gespecialiseerd in het behandelen van uiteenlopende huidklachten of -problemen. Maak kennis met mij en de salon middels de Meet & Treat, of kom binnenlopen voor een kopje koffie en wat informatie! Je bent van harte welkom!

Deel dit artikel: