fbpx

Bloomea-behandeling: een onzuivere huid herstellen

bloomea behandeling

Een goede en gezonde huid is hard werken. Er is immers niets zo vervelend als een onzuivere huid. Gelukkig kan de technologie van tegenwoordig ons een flink eind op weg helpen. Met een Bloomea-behandeling bij O’vita kun je een onzuivere huid en pigmentvlekken herstellen. Hoe werkt het? We vertellen je er meer over deze methode in deze blog.

Wat is een Bloomea-behandeling?

Deze behandeling is het resultaat van één van de grootste onderzoeken naar de verzorging van onze huid. Deze behandeling is ontwikkeld door twee Franse esthetische chirurgen, speciaal voor schoonheidsinstituten. Het is een verzorging die bestaat uit twee stappen, en laat littekens, rimpels, striemen, pigmentvlekken en een onzuivere huid als sneeuw voor de zon verdwijnen. De behandeling is ook perfect voor het verfijnen en behouden van de huidtextuur, het verkleinen van poriën en het verminderen van rimpels.

Hoe werkt Bloomea?

Zoals eerder genoemd bestaat een de behandeling uit twee stappen. In de eerste stap wordt de huid vrijgemaakt van dode huidcellen. Deze worden met een macroscrub verwijderd, waardoor de huid glad aanvoelt. Deze stap wordt bij iedere sessie verhoogd voor het juiste resultaat. Je zou wat wrijving en trillingen kunnen voelen, maar verder is de behandeling volledig pijnloos.

In de tweede stap wordt je huid gestimuleerd door middel van een massage. Door de micro vibraties van de massage wordt de collageen- en elastine productie gestimuleerd, wat voor een stralend resultaat zorgt. Ook wordt er tijdens de behandeling lichttherapie toegepast. Het rode licht van de lichttherapie zorgt voor regeneratie van de huidcellen. Aan het einde van de behandeling wordt er een hydraterend bio-cellulose vliesmasker aangebracht die ongeveer tien minuutjes in moet trekken.

Hoe lang merk je effect?

De werkzaamheid van de behandeling neemt sessie na sessie toe. In feite bereiden de eerste sessies de huid voor op steeds betere resultaten in de daarop volgende sessies. Een kuur bestaat ongeveer uit tien sessies van ieder een half uur. Na vier sessies zou het elastine in je huid met maar liefst 20% zijn verhoogd!

Een Bloomea behandeling plannen bij O’vita

Je kunt iedere week een behandeling inplannen. Na de kuur zou je maandelijks een sessie kunnen doen om je resultaten te behouden. Wil jij weten of deze behandeling bij jou en jouw huidproblemen past? Wij geven hier graag advies in. Bij O’vita helpen we jou het beste uit je huid te halen en huidproblemen op een goede manier te verhelpen. Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.

Deel dit artikel: