fbpx

Bescherm je huid tegen milieuvervuiling met Blue Craith!

blue craith

Huidziektes zijn in de laatste jaren steeds meer toegenomen. Voor een deel kan dit toegeschreven worden aan een ongezondere leefstijl, maar milieuvervuiling en stress zijn de grootste boosdoeners. Als het om huidverzorging gaat, kun je daarom maar het beste jong beginnen. Zo smoor je huidveroudering en huidschade al vroeg in de kiem, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van een gezonde en stralende huid. Om deze reden is de Blue Line van Craith Lab ontwikkeld.

Craith Lab

We weten inmiddels dat milieu en stress niet bepaald huidvriendelijk zijn. Craith Lab houdt zich daarom niet alleen bezig met anti-aging, maar met epigenetica, oftewel: omkeerbare erfelijke veranderingen. Het beschermen van de huidbarrière en herstellen van de cellen staat bij dit revolutionaire merk hoog in het vaandel. De verzorgingsproducten bestaan uit natuurlijke ingrediënten die de weerstand van de huid versterken. Het resultaat: huidverjonging én huidverbetering van binnenuit.

Invloed van het milieu

Elke dag dringen allerlei vervuilde luchtdeeltjes en schadelijke stoffen onze huid binnen. Maar wat doet de milieu eigenlijk met onze huid? Je herkent het aan:

  • vlekkerige huid: als gevolg van een zwakkere huidbarrière en weerstand wordt de huid meer ongelijkmatig van kleur, met bijvoorbeeld pigmentvlekken
  • grauwe huid: een verstoorde stofwisseling en zuurstofgehalte geeft de huid een doffe, vale teint
  • rimpels: het milieu onttrekt vocht uit de huid, met meer lijntjes tot gevolg
  • ontstekingen: een onrustige huid is gevoeliger voor eczeem en acne
  • roodheid: ook kunnen er meer rode plekjes optreden, zoals couperose en rosacea

Drie lijnen

Craith Lab biedt drie verschillende lijnen aan. Zo is de Blue Line geschikt bij alle huidproblemen, voor zowel de jonge als oudere, gestreste huid. Voor de moderne vrouw en man die weinig tijd hebben en graag voor gebruiksgemak gaan, is er de Black Line. En voor degenen die hun huid juist extra willen verzorgen, zijn er de hoogwaardige ingrediënten van de Gold Line voor ultieme huidverjonging.

Blue Line

De Blue Line-producten bevatten een cocktail aan werkstoffen die de huid beschermen tegen het milieu. Ontstekingen en infecties in de huid worden zo afgeremd en vrije radicalen richten minder schade aan. Al na een maand merk je verrassende resultaten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de huid vocht beter vasthoudt, met een toename van wel 146%. Daarnaast neemt de elasticiteit van de huid met 33% toe en worden rimpels en lijntjes met zeker 44% verminderd.

Dagelijkse essentials

Of je nu op zoek bent naar de perfecte essentials voor dagelijk gebruik, of een extraatje voor de huid: de Blue Line heeft voor iedere huidtype wat wils. Ga bijvoorbeeld voor de Happy Pore: een heerlijk lichte dag- en nachtcrème in schuimvorm die snel wordt opgenomen. De Amazing Face Foam Cleanser is daarnaast een echte must-have om jouw huid optimaal te reinigen. Deze zachte, maar effectieve reiniger verwijdert make-upresten en heeft tegelijkertijd een kalmerend effect.

Extra's voor de huid

Heb je een nachtje doorgehaald of wil je van jouw doffe uitstraling af? Ga dan voor de Lucky Roll: een beschermend oogserum dat jouw vermoeide blik wegneemt en zwellingen, fijne lijntjes en donkere kringen doet vervagen. Zo begin je elke dag met een frisse, open blik. Voor een getinte dagcrème die je bleke huid doet opleven en het effect van een foundation nabootst, kun je bij de Daily Start Tinted Daycream terecht. Met een ontgiftend masker van natuurlijke klei, een zuiverende peeling en diepreinigende mistspray maak je je ritueel compleet.

Meet & Treat

Bij O'vita werken we met de huidverzorgingsproducten van Craith Lab om je huid weer een oppepper te geven. Laat je daarom adviseren door onze specialisten. Of je nu lijntjes wilt verminderen of je doffe huid weer een frisse uitstraling wilt geven, Craith Lab heeft een passende oplossing. Neem gerust contact op voor een Meet & Treat (een intakegesprek met korte behandeling) en ervaar zelf wat dit revolutionaire merk voor je kan betekenen.

Deel dit artikel: