fbpx

Craith Lab

Craith Lab: unlock your beauty

Craith Lab is geboren uit passie voor de huidverzorging, huidgezondheid en de wens om mannen en vrouwen hiermee met de allerbeste producten bij te staan. De allerlaatste wetenschappelijke studies over epigenetica wijzen uit dat het milieu niet vriendelijk met onze huid om gaat. In de wereld van cosmetica heeft anti-aging altijd op de eerste plaats gestaan. Dankzij baanbrekende epigenetische wetenschap ontstond een nieuw hoofdstuk. Een nieuwe manier om schoonheid te bekijken. De wens om dingen anders te benaderen en te verbeteren. 30 Jaar expertise, ervaring en branchekennis is omgezet in een innovatieve en resultaatgerichte huidverbeteringslijn. Dankzij de exclusieve kwaliteit van hun producten behoort Craith Lab tot de premiumklasse.

Bescherming van huidbarrière

De bescherming van de huidbarrière is een absolute must voor Craith Lab en dat is terug te vinden in de producten. Om dit te bereiken wordt er gericht op celcommunicatie, epigenetica en huidverjonging. Caith Lab laat de huid zolang mogelijk gezond, stralend en rimpelvrij. Met Craith Lab ervaar je de epigenetische wetenschap in de professionele cosmetica. Dankzij de epigenetische technologie ontdek je de geheimen om je huid te beschermen tegen negatieve gevolgen van milieu en ouderdom. Deze nieuwe technologieën tegen de littekens uit het verleden maken jouw huid sterker, gezonder en mooier. Een geheim dat ik graag met jou wil delen. Unlock your beauty? Het antwoord voor een mooie en gezonde huid wacht op je in de Blue, Black en Gold Line.

Blue Collection – Unlock Your Beauty

Kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De Craith Lab Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid met huidproblemen.

Black Collection – Respect Your Beauty

De invloed van het milieu op de huid en het gebruik aan tijd om onze huid op de juiste manier te verzorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid het zwaar te verduren krijgt. De Black Line is ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Epigenetica is de hoofdrolspeler op het gebied van anti-aging. Elke huid begrijpen en haar afweersysteem ondersteunen om zo de huid weer te laten stralen.

Gold Collection – Cherish Your Beauty

Ontwikkeld voor de veeleisende vrouw en man die hun huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, vindt hier een overzichtelijke lijn met producten met zeer hoogwaardige ingrediënten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging met als doel het beschermen van de huidbarrière, pre-agen van een mooie huid en het bewaren van een rimpelloze huid.

Deel dit artikel:

Gerelateerd