fbpx

Reken af met overtollig vet met Cryo21

overtollig vet

Eindelijk heb je je streefgewicht bereikt, maar toch ben je niet geheel tevreden met je figuur. Dat strakke jurkje dat je voor de feestdagen had bewaard, laat je nog maar een jaar in de kast hangen. Hoe fanatiek je ook sport en hoe gezond je ook eet, die zwembandjes rond je middel en de slappe huid bij je dijen willen maar niet verdwijnen. Wil je afrekenen met overtollig vet én frustraties, zonder je te laten opereren? Cryo21 laat je weer strak in je vel zitten!

De laatste loodjes

Zelfs al ben je gedisciplineerd aan het sporten en let je op je voeding, de laatste loodjes wegen vaak het zwaarst. Dit komt omdat lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag kan aangepakt worden door sport en gezonde voeding. Maar de laag daarboven, die net onder de huid zit, is hardnekkiger en daardoor ook moeilijker te bereiken. Zo raak je telkens gefrustreerd door je hangende billen, bovenbenen of onderkin, zonder dat je het gewenste resultaat ziet.

Celbevriezing

Cryo21 kan hier verandering in brengen. Cryotherapie werkt namelijk als een soort liposuctie, zonder dat je je hoeft te laten opereren, pijn hoeft te lijden of te maken hebt met een hersteltijd. Hoe dat kan? Door celbevriezing! Cryo21 maakt namelijk gebruik van een speciale kop met een temperatuur van -8 graden, waardoor de temperatuur van de huid razendsnel daalt van 34 graden naar ongeveer 4. De huid krijgt zo als het ware een thermische schok. Huiver je als koukleum bij het idee van temperaturen onder nul? Geen zorgen, want dit voelt niet onaangenaam koud aan.

Werking van Cryo21

Door het weefsel sterk te koelen wordt het lichaamsvet afgebroken.  Bij een snelle daling van de temperatuur gaan vetcellen namelijk kristalliseren, waarna ze het lichaam via een natuurlijke weg verlaten. Het effect van Cryo21 is al na de eerste behandeling zichtbaar. Gemiddeld vermindert de omvang met 1 tot 4 cm na een behandeling. Hoeveel behandelingen nodig zijn voor een maximaal resultaat, verschilt per persoon. Daarna ben je definitief verlost van overtollig vet en kun je genieten van een blijvend resultaat. Mits je je houdt aan je gezonde leefstijl, natuurlijk!

Voor lichaam en gelaat

Cryo21 helpt niet alleen bij het verminderen van vetcellen, maar het heeft nog meer voordelen voor je lichaam en huid. Zo stimuleert cryotherapie de bloedsomloop, verstevigt de huid en spieren. Ook als je je sinaasappelhuid wilt aanpakken, je huid een liftend effect wilt geven of de contouren van je lichaam wilt verbeteren, is deze behandeling geschikt. Cryotherapie kan ingezet worden voor de heupen, benen, billen, armen en buik, maar ook voor je gelaat. Zo kan Cryo21 ook zorgen voor een strakkere kaaklijn of de hangende huid bij je hals of onderkin verstevigen.

Strak in je vel

Wil jij weer vol zelfvertrouwen het nieuwe jaar ingaan en ben je benieuwd of Cryo21 de oplossing kan zijn? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Bij O'vita helpen we je graag om weer strak in je vel te zitten. Zo kun je ook bij ons terecht voor productadvies op het gebied van huidverzorging en huidverbeterende behandelingen. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Deel dit artikel: