fbpx

Team Dr Joseph

Team Dr. Joseph

De geschiedenis van Team Dr. Joseph begint zo’n 50 jaar geleden. Na een sportongeval gaat de jonge Joseph op zoek naar een effectief, natuurlijk geneesmiddel. Hij volgt zijn intuïtie en dit leidt hem naar een succesverhaal. Wat voor natuurkundigen de oerknal is, is voor Team Dr. Joseph de oercel. Hierin ligt volgens hen het geheim van het leven besloten.

Only the best of two worlds

Achter elke filosofie schuilt een perspectief. Het is mogelijk om zich te richten op het kleine of op het grote, om de dingen gescheiden of juist verbonden te zien. Team Dr. Joseph zoekt naar overeenkomsten en verbindt deze.

In de producten komen twee werelden bij elkaar: de oude wijsheid van volksgeneeskunde en de laatste wetenschappelijke inzichten, de puurste stoffen en de meest verfijnde technologie, de genialiteit van de natuur en hoogontwikkelde knowhow. Kwaliteit betekent voor Team Dr. Joseph deze twee werelden met respect voor het natuurlijke evenwicht van de huid te verbinden en te combineren met harmonieuze en synergetische producten. Daarom vind je in elke verpakking van Team Dr. Joseph hightech natural cosmetics. Het is een toewijding aan nieuwsgierigheid en ervaring, verleden en toekomst. Deze worden met passie en respect, met logica en intuïtie tot het beste uit twee werelden verbonden.

Kwaliteit en duurzaamheid

Wanneer je dag in dag uit bezig bent met planten, met hun structuur, hun essentie en hun werkzame stoffen, word je al snel een nederig mens. Het duurste laboratorium ter wereld kan de intelligentie van een plant bij lange na niet nabootsen. Zij vinden niets belangrijker dan de creativiteit en veelzijdigheid van de natuur zo behoedzaam mogelijk te vangen. Als zij in de tuin werken, ervaren zij eerbied voor de natuur. Bij de selectie van de werkzame stoffen hechten zij de grootste waarde aan zuiverheid, kwaliteit en een duurzame biologische teelt. Zij controleren elke fabrikant en geven de voorkeur aan planten die in het wild geplukt zijn. Ook de certificering van de producten vindt plaats op het hoogste niveau. Dat zijn zij niet alleen verplicht aan de veeleisende klant, maar ook aan het grote voorbeeld, namelijk de natuur.

Deel dit artikel:

Gerelateerd