fbpx

Bloomea - Paris

Bloomea - Paris

Hét revolutionaire apparaat voor de behandeling van jouw belangrijkste huidproblemen.

Bloomea is de nieuwste revolutionaire techniek  op vlak van huidverbetering en huidverjonging ontwikkeld door twee Franse chirurgen die postoperatief een niet-invasieve oplossing zochten om littekens te verwijderen.

Zelf hebben zij er inmiddels meer dan 10 jaar ervaring mee, ruim 5000 behandelingen mee uitgevoerd en 50+ biopsieën van de huid genomen. Geconstateerd is dat er na slechts 4 behandelingen van 20 minuten een verhoging van 20% elastine plaats heeft gevonden in de huid.

De innovatieve behandeling met Bloomea gebeurt in twee fasen en is volledig pijnloos.

Fase 1: We starten met een macro-scrub waarbij alle dode huidcellen verwijderd worden. De imperfecties worden laag na laag verwijderd waardoor de huid glad en effen wordt.

Fase 2: Daarna wordt er door middel van microvibraties een aangename massage uitgevoerd waarbij we collageen, elastine en hyaluronzuur diep in de dermis insluizen waardoor collageen- en elastine productie gestimuleerd wordt voor een strak en stralend resultaat.

Gedurende de behandeling wordt er via het handstuk ook lichttherapie toegepast. Het rode licht zorgt voor regeneratie (vernieuwing) van de cellen en voor de versteviging van de huid. Een sessie duurt ongeveer 30 minuten en wordt uitgevoerd in kuurvorm van 10 sessies.

Deel dit artikel:

Gerelateerd