fbpx

Craith Lab Gold Line: huidverzorging voor de veeleisende vrouw

Craith Lab Gold Line

Huidverzorging bestaat er in verschillende soorten en maten, en dat is maar goed ook. Elke huid heeft namelijk niet alleen andere verzorging nodig, maar ook iedereen gaat anders met die verzorging om. Zo zijn er vrouwen die genoegen nemen met elke ochtend een snelle dagcrème, terwijl anderen zich van het beste resultaat willen verzekeren en allerlei verschillende crèmes gebruiken voor alle verschillende functies van de huid. Speciaal voor die vrouw ontwikkelde Craith Lab de Gold Line.

Epigenetica

Craith Lab gaat uit van epigenetica. Dit is de wetenschap die zich verdiept in de toenemende vervuiling van de huid door invloeden van buitenaf. Vooral het huidverouderingsproces wordt hier sterk door versneld. Bij Craith Lab kijken ze niet naar de verandering van binnenuit, maar kijken ze juist naar de negatieve invloed van het klimaat op jouw huid en huidverouderingsproces.

Huidveroudering

Deze wetenschap toont aan dat het milieu veel vervelende gevolgen kan hebben voor de huid. Een mindere weerstand zorgt er bijvoorbeeld voor dat de barrière van de huid verzwakt. Dit kan allerlei gevolgen hebben. Denk hierbij aan een vlekkerige of grauwe huid, rimpels, ontstekingen of pigmentvlekken. De producten van Craith Lab zijn dus zo ontwerpen dat ze niet alleen huidveroudering van binnenuit tegengaan, maar ook van buitenaf. De Gold Line van deze lijn gaat zelfs een stapje verder dan huidveroudering alleen.

Gold Line

Wanneer jij altijd veel tijd en energie in je huidverzorging stopt, dan weet je waarschijnlijk wel dat er voor bijna alles een apart product te vinden is. Eentje die huidveroudering tegengaat, eentje tegen een huid, een andere pakt oneffenheden aan, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De Gold Line van Craith Lab besloot dit allemaal samen te voegen tot een concrete huidverzorgingslijn.

Intensieve huidverzorging

De Gold Line is daarmee een lijn voor iedereen die van intensieve huidverzorging houdt. Het doel van deze lijn is dus niet alleen het tegengaan van huidveroudering, maar ook het beschermen van de huidbarrière en het stimuleren van huidverjonging. De lijn zet zich vol in op celcommunicatie en epigenetica en is daarom niet alleen intensief, maar ook compleet. Zo ben je er dus van verzekerd dat je huid op alle mogelijke manieren verzorgd wordt. Rimpels worden verleden tijd en je huid ziet er altijd stralend uit.

Meer weten?

Wil jij meer weten over de Gold Line van Craith Lab? Dan ben je bij O’vita aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring en het blijven volgen van diverse trainingen zijn we bij O'vita gespecialiseerd in het behandelen van uiteenlopende huidproblemen. Kom dus gerust langs voor een Meet & Treat of een kop koffie en dan kunnen we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Deel dit artikel: